Karu murdis pagariärisse ja sõi 24 pirukat

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karu Ze Colmeia nosib külmutatud puuvilju. Foto on illustratiivne.
Karu Ze Colmeia nosib külmutatud puuvilju. Foto on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Colorado osariigis murdis magusamaias mõmmi öösel pagaripoodi, kus pistis pintslisse 24 pirukat.

«Pärast 24 söödud pirukat, otsustas maiasmokk kaks tee peale kaasagi võtta, ent jättis ühe neist maha», sõnas Colorado Cherry Company omaniku tütar Mikaela Lehnert portaalile theguardian.com.

Karu murdis Lyonsi linna pagaripoodi läbi akna, ronis pliidile ning pugis kaks tosinat pirukat, ühe koti kakaod ja koti suhkrut. Lehnert sõnas, et karule meeldisid kirsi- ja õunapirukad, maasika-rabarberipiruka jättis karu poodi maha.

Karu polnud rumal: kogu õhtusöömaaja vältis karu turvakaamera ette jäämist. Mõmmi lahkus akna kaudu kust oli tulnud.

Hoolimata tekitatud segadusest, oli ainus kahju purustatud aken. Lehnert kardab, et karule võisid pirukad nii maitseda, et ta võib tagasigi tulla.

Lehnerti sõnul ei ole tegemist esimese sarnase juhtumiga, nende teist poodi Lovelandis oli samuti karu rüüstamas käinud. Tollal oli karu möllanud ka prügikasti kallal ja seega lasi perekond paigaldada elektriaia.

Perekond peab sellist sissemurdmist isegi üsna loominguliseks ning on kaasa aidanud poe külastatavuse kasvule. «Peaksime meie külalisele tänutäheks piruka õue jätma, mitte maasika-rabarberi muidugi,» naerab Lehnert. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles