Ute, Priidu ja Roxy otsivad endiselt kodu

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil kass Priidu Tartu koduta loomade varjupaigas.
Pildil kass Priidu Tartu koduta loomade varjupaigas. Foto: Margus Ansu

Tartu Postimehe loomade varjupaiga videosarjas tutvustatud loomadest otsivad kodu veel kassid Ute ja Priidu ning koer Roxy.

Ute on kassidest Tartu koduta loomade varjupaigas kõige kauem elanud. Ta on kolmevärviline steriliseeritud emane kiisu, rahuliku loomuga, kuid mitte pealetükkiv. Utele on tehtud kõik vajalikud vaktsiinisüstid ja ta on kiibitud.

Priidu on noor täiskasvanud kass, kellele meeldib väga joosta ja mängida. Priidu ei ole agressiivne teiste kasside vastu ning talle meeldib ka süles olla.

Koer Roxy on rõõmus, rahulik ja sõbralik. Varjupaika sattus ta sellepärast, et tema omanik suri. Praegu käivad temaga jooksmas ja jalutamas varjupaiga vabatahtlikud. Lisaks on Roxy olnud modell Tartu kõrgema kunstikooli maalitudengile Katrin Maaskile, kes kaasas Roxy oma maalisarja.

Kel huvi mõne tutvustatud looma vastu, saab lisateavet Tartu loomade varjupaigast (aadress Roosi 91k), telefon on 5333 9272 ja e-posti aadress tartu@loomadevarjupaik.eu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles