Venemaal toimunud Venta Cup oli meie takistussõitjatele edukas

Aili Ohlau
, Lemmik.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Raag ja Piccolina tulid Venta Cupil kõrgusel 135 cm kolmandale kohale. Võistluspaari õnnitleb Siim Nõmmoja
Urmas Raag ja Piccolina tulid Venta Cupil kõrgusel 135 cm kolmandale kohale. Võistluspaari õnnitleb Siim Nõmmoja Foto: Eesti Ratsaspordi Liit

Mitmed Eesti takistussõitjad võistlesid nädalavahetusel Venemaal CSI2* tasemega võistlusel nimega Venta Cup. Vaatamata ägedale vihmasajule õnnestus enamus parkuure siiski läbi viia ning eestlastele jagus mitmeid auhinnalisi kohti.

Reede päeval tabas võistluskompleksi äge vihmahoog, mille tõttu tekkis väljakul korralik uputus ning kaks õhtust parkuuri jäeti ära.

Reedel toimunud noorhobuste sõidus kõrgusel 120-125 cm said 4. koha Gunnar Klettenberg ja Darco, kel õnnestus ratsaspordi liidu andmeil hästi kogu nädalavahetus. Sama paar tegi puhtad sõidud nii laupäeval kui pühapäeval, lõpetades vastavalt kuuendal ja kolmandal kohal.

Keskmises ringis kõrgusel 135 cm osales 55 võistluspaari. Meie omadest jõudsid 0 karistuspunkti juures auhinnalistele kohtadele Urmas Raag ja Piccolina, kes olid kolmandad, Gunnar Klettenberg ja Lance S, kes lõpetasid kuuendana, ning Oliver Karma ja Vanco Z, kes jõudsid kümnendale kohale.

Noorte hobuste sõidus 120-125 cm parkuuris saavutasid Klettenberg ja Darco puhta sõiduga kolmanda koha. Väikses ringis tegi hea soorituse Katrin Pill hobusel Roos, kus puhta sõiduga võideti seitsmes koht. Keskmises ringis kõrgusel 135/140 cm oli Klettenberg Lance S-ga kõrgel teisel kohal, neist kiirem oli vaid Kristaps Neretnieks Gigollol.

Suures ringis (145 cm) tegi eestlastest parima tulemuse Tiit Kivisild Corsical saavutades 4 karistuspunktiga põhiparkuuris kaheksanda auhinnalise koha. Sõidu võitis šveitslanna Cralisse Crotta hobusel Conte Bellini. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles