Politsei püüab orava foto abil pähklivarast

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Orav. Pilt on illustreeriv
Orav. Pilt on illustreeriv Foto: SCANPIX

Detroiti politseil on huvitavad ajad: oravast tehtud politseifotoga loodetakse tabada ligi 1200 kilo pähkleid pihta pannud varas.

27. juunil teavitati Shelby linna politseijaoskonda, et veoauto ligi 18 kasti pähklitega on varastatud. Tühi auto ja haagis leiti küll 1. juulil, ent ligi 116 000 euro väärtuses pähkleid on endiselt jooksus, vahendab huffingtonpost.com

Politsei leidis varga tabamiseks teise tee. Jaoskonna Facebooki lehel avaldati otsimiskuulutus politseifotol olevast oravast, lisades, et loom pole siiski varguse taga. «Palun ärge helistage mööduvate oravate pärast! Saime foto Dazzle´i poest, seal on muide ka pilt huulepulka kandvast seast,» seisis kuulutuses.

Viimasel ajal on politseil loomadega probleeme: alles hiljuti püüti kinni parkimisplatsil märatsenud kits ja omavoliliselt jalutama läinud siga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles