Video: Otsitakse kahe jõhkralt tapetud koera omanikku

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mõnele mulgi jahimehele ei tähendanud jõulurahu tuhkagi - Viljandimaal lasti maha kaks hulkunud koera, vahendab Reporter.ee.

Foto: Reporter.ee

Mõnele mulgi jahimehele ei tähendanud jõulurahu tuhkagi - Viljandimaal lasti maha kaks hulkunud koera, vahendab Reporter.ee.

Mudiste küla elanik Katrin Kurvitsa sõnul olid küla vahele ilmunud koerad sõbralikud ning tema väiksed lapsed silitasid neid väga julgelt. Katrin hakkas otsima koerte peremeest ning võttis ühendust loomade varjupaigaga. Paraku jõudsid selle töötaja kohale liiga hilja - keegi oli koerad maha lasknud ning põllult võis leida veretöö jälgi.

Vererada viitas, et ohvrid olid vana sigala juurde veetud ning sügavasse veeauku visatud.

Koerte laibad viidi Viljandisse ekpretiisi, kus tuvastati, et väiksem koer polnud surnud mitte kuulihaavadesse, vaid uppumissurma. Eelenevalt oli aga tulistatud ühe koera kael ja teise koera pea haavleid täis. Veterinaari hinnangul surid koerad kas shoki tagajärjelt või uppumisel.

Kas koerte mõrvar oli kohalik jahimees või lihtsalt tige talunik, selgitab juba uurimine.

Reporter.ee videot saab vaadata siit.

Kui keegi tundis ära need hüljatud koerad ja teab nende omanikku, siis infot selle kohta ootab loomakaitse selts telefonil 52 67 117.

NB! Lastel on parem seda lugu mitte vaadata.


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles