Aita leida! Maardus kadunud koera eest on väljas 500-eurone vaevatasu

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Facebook / Kadunud Koer

30. detsembril läks Maardu kandis kaduma seitsmeaastane Berni alpi karjakoer, kes reageerib nimele Berni. Praeguseks võib koer olla kus iganes Eestis ning tema omanikud muretsevad, et keegi hoiab looma lihtsalt enda juures.

Uuskülas elava Berni omanike sõnul avastasid nad hommikul peale ärkamist, et koer oli aiast kadunud. Lähemal otsimisel selgus, et Berni oli aia alla kaevanud augu ning sellest läbi pugenud. Berni on ka varem mõnel korral aiast põgenema pääsenud, ent alati paari tunni pärast tagasi tulnud.

Omanikud kahtlustavad, et koer püüdis jõuda naabruses elava emase koera juurde, kuid liikus siis kaugemale. On võimalik, et keegi on koera hulkumast leidnud ning enda hoole alla võtnud, ent välistatud pole ka vargus, sest tegu on tõukoeraga. «Berni on suur koer ning on imelik, et mitte keegi teda näinud pole,» nentis looma omanik. «Vihjeid on tulnud aga kõikjalt üle Eesti, isegi Tartust.» Ta lisas, et looma otsingutel on tulnud ka keset ööd Tapale sõita, kuid kohale jõudmise ajaks ei ole kusagil mitte ühtegi koera. Ka mitmed lootustandvad vihjed on lõpuks võõrasteks koerteks osutunud.

Rohkem kui nädala kestnud otsingud ei ole siiamaani tulemusi andnud ning koera omanikud paluvad inimestel olla tähelepanelikud — äkki on kellegi naabril järsku uus Berni-laadne koer. Sõbraliku ja seltsiva iseloomuga Bernil ei ole kaelarihma ning tema leidjale on välja pandud vaevatasu 500 eurot.

Igasugune info Berni kohta on teretulnud telefoninumbritel 55990254 ning 5527450. Lisainfot on võimalik saada ka koerale loodud Facebooki lehelt.

Foto: Facebook / Kadunud Koer
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles