Päevakäpp: veidra olekuga Krussu ei jäta kedagi ükskõikseks

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kelmiküla Kassijaam/Facebook

Krussu on umbes 10-aastane väike ilmeka näoga kiisu, kes paneb oma lühikeste jalgade ja veidi kährikule sarnaneva välimusega päid pöörama.

Krussu lühikesed jalad hüpitavad justkui vedruna tema ümarat pisikest keret soovitud kõrgustesse. Tal on krussis otsaga saba ja kui ta mööda tuba ringi vudib, võib silmi kissitades arvata, et elamisse on sattunud heas toitumuses kährik.

Krussu tahab väga inimese tähelepanu. Piuksudes hakkab ta inimese järel käima ja pai küsima. Hea meelega nuusutaks ta terve silmnäo iga natukese aja tagant üle ja teeks peamüksu. 

Esimesed päevad uues kodus elab ta üle kappi või teki alla peitudes, aga harjudes saab temast heas mõttes suhtesõltlane. Vaatamata kogunenud aastatele on temas palju mängulusti.

Inimene, kes Krussu endale võtab, võiks olla pigem kodune, sest üksi jäädes Krussu kurvastab. Väikeste laste tähelepanu asemel eelistaks ta pigem teisi kasse, kuid garantiid, kas liigikaaslasedki temasse hästi suhtuvad, muidugi anda ei saa.

Krussu on hiljuti läbinud põhjaliku kontrolli loomakliinikus ja tal on kõik vajalikud protseduurid tehtud.

Vahva Krussu ootab kirja aadressil: info@kassijaam.eu

Foto: Kelmiküla Kassijaam/Facebook
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles