Jaapani kassisaare elanikud meisterdasid Ed Sheeranile vahva küllakutse

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kassisaare all tuntud Aoshimal elab umbes 500 inimest 150 kassi.
Kassisaare all tuntud Aoshimal elab umbes 500 inimest 150 kassi. Foto: THOMAS PETER/REUTERS

Briti hõbekõri Ed Sheeran plaanib tänavu oktoobris astuda Jaapani publiku ette. Staari ootavad külla ka kassisaare Ainoshima kahe- ja neljajalgsed elanikud ning selle jaoks isegi vahva videokutse meisterdanud.

Staar plaanib anda oktoobris kontserdid Osakas ja Tokyos. Väikese Ainoshima saare elanikud usuvad, et kui Sheeran nende saareltki möödaminnes läbi põikaks, aitaks see saare populaarsust veelgi enam kasvatada, kirjutab I Heart Cats.

Seetõttu lasidki saare ametnikud teha spetsiaalse saart tutuvustava video pühendusega Ed Sheeranile.  Videos on näha maalilisi kaadreid Ainoshima saarest loodusest ja muidugi kohalikest neljajalgsetest turistimagnetitest.

Jaapani lõunaosas asuva Ainoshina saarel elab 500 inimest ja umbes 150 kassi. Kasside saarele toomise taga on kohalikud kalamehed, kes vajasid abi näriliste armeega toimetulekuks.

Sellest ajast peale, kui teave saare olemasolu kohta kassientusiastideni jõudis, on Ainoshima saar näinud aina suurenevat külastajate tulva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles