Päevakäpp: süsimustal iludusel Pantrikul on üks huvitav komme

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kelmiküla Kassijaam/Facebook

Pantrikule meeldib üle kõige teki alla pugeda, kus ta siis istub niimoodi, et ainult nina paistab välja. Aga kui uudishimu teda tekk-kindlusest välja ajab, on ta üks leplik, tore ja uudishimulik kiisu.

Võib-olla oli Pantrikul Mustamäel majaaluses urus elades tekkinud vajadus turvalisuse ja soojuse järele, millest sai alguse tema armastus tekkide vastu.   Kui peres juhtub olema teisigi kasse, lubab Pantrik nii mõnelgi end oma sooja selja vastu toetada.

Kui ümbrus on turvaline ja inimesed omad, tuleb uudishimulik ja leebe loomuga Pantrik meelsasti teki alt välja ümbrust uudistama. Mängima saab teda meelitada suleridva abil. Pantriku teine suur sõltuvus on konserv.

Kuna Pantrik sai tänavaelust mälestuseks herpese, siis tuleb iga päev tema silmi puhastada. Aga Pantrikut see ei sega ja ta lepib kõigega. Kui on vaja ussirohtu anda, teeb Pantrik suu lahti. Tahate pai teha? Alati valmis.

Pantrik on kastreeritud, vaktsineeritud, kannab kiipi ning on valmis kohe koju minema.

Pantrik ootab e-kirja aadressil: info@kassijaam.eu

Kodu otsib ka Paula. Loe tema kohta lähemalt siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles