Päevakäpp: Paula suured silmad suudavad puurida salajastesse hingesoppidesse

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kelmiküla Kassijaam/Facebook

Täiesti tavaline triibik Paula on rahuliku loomuga kassike Vääna-Jõesuu suvilarajoonist, kelle pilk on alati vägagi kõnekas.

Paula on täiesti omamoodi kassipreili. Ta võib rahulikult süles istuda ja oma kurbade silmadega sulle otsekui hingepõhja vaadata. Mängima tuleb teda vahel pikalt meelitada, kuigi tema tujul pole midagi viga. Nii tulebki Paula mängima harva, aga kui kord mängima hakkab, siis jookseb kiiresti ja palju. Ka tema lemmikmängud laseräpp ja pikk suleritv - nõuavad kiiremat liigutamist.

Nendel hetkedel saab unisest ja veidi nagu ükskõiksestki Paulast tõeline kiirreageerija, kes viskab saltosid, hüppab kõrgele ja kaugele, püüab osavalt suled kinni ega lase neid enam lahti.

Paula ja tema kepsakad koivakesed
Paula ja tema kepsakad koivakesed Foto: Kelmiküla Kassijaam/Facebook

Paula hambad vajavad regulaarset puhastust, et vältida tulevikus hammaste eemaldamise operatsioone, aga Paula on sellega harjunud ja suuremat draamat ei tee. Väike susin ja solvumine käib muidugi asja juurde, aga see läheb ruttu meelest.

Kui Paula sügav pilk sinu südame põksuma pani, siis saada kiri aadressil: info@kassijaam.ee

Kodu otsib ka koer Lotte. Loe tema kohta lähemalt siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles