Naljavideo: poksijast põder puskleb autokummiga

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis videost

USAs Washingtoni osariigis asuvas Sopokane linnas ilmus hommikul ühte koduaeda põder, kes asus varmalt autokummist ja köiest valmistatud kiigega jõudu katsuma.

Kui kohalik elanik Jill Ann Smith hommikul silmad lahti tegi, nägi ta oma aias kutsumata külalist, kes puu otsas kõlkuvat autokummi sarvedega veidi puksida üritas. Naine postitas video Facebooki lisades juurde kommentaari: «Ühes nurgas oli põder, teises kumm. Round üks ja kumm võitis!»

Kaadrites on näha, kuidas põder autokummi põrnitseb, enne kui sellele korduvalt sarvi näitab. Loom nagu kogus hoogu, esemele sarvelöök anda, aga enne kummiga kokkupõrkamist tõmbus iga kord tagasi. Võimalik, et ta ei tahtnud sarvedega vastu puud joosta.

Majesteetlik loom võttis ka vaba minuti, et ümbrust ja aeda uudistada ning lähedalasuvalt vahtrapuult mõned ampsud võtta. Sopokane piirkonnas pole põtrade külaskäigud midagi ebatavalist, regioonis elab neid hinnanguliselt 3000.

Vaata ka: Puuokste vahel ukerdav pandakaru väsis ning jäi magama

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles