Napilt eutanaasiast pääsenud koer päästab Texases elusid

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis Facebookist

USAs Sacramentos varjupaigas elanud koer, keda taheti magama panna põhjusel, et ta olevat perre andmiseks hüperaktiivne, aitab orkaan Harvey põhjustatud kaoses inimeslusid päästa.

Esmaspäeval suundus Borderkollie segu Rocket koos oma juhi Mike Stornettaga Texasesse orkaani tagajärjel hätta sattunud inimesi otsima ja abistama, kirjutab Huffington Post

Vaatamata sellele, et Rocket on nüüd tubli otsingukoer, oli moment, kus tema tulevik ei paistnud kuigi roosiline. Koer, kes 2012. aastal Sacramento varjupaika sattus, taheti magama panna põhjusel, et ta olevat liiga energiline ning seetõttu eluks perekonnas sobimatu. Siiski leiti, et ehk sobib Rocket hoopis otsingukoeraks. Rocketi võttis enda hoole alla Andrea Bergquist, kelle eestvõttel hakati koera uueks karjääriks ette valmistama.

Andrea kiidab koera oskusi väga, ent protsess heaks otsingukoeraks saamiseks oli pikk. Rocketil on otsimis- ja päästekoerana juba mitmed kogemused saadud ning nüüd saadeti ta koos juhiga Texase osariigi nendesse piirkondadesse, mis orkaani tõttu kõige enam kahjustada said, et aidata hättajäänuid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles