Tõeline pühendumus: mees ehitas oma koerale eraldi magamistoa

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Saa tuttavaks kuueaastase Prantsuse buldogi Hennessyga - koeraga, kelle tuba võib olla ilmselt uhkem kui sinu magamistuba.

Eelmisel kuul ostsid Hennessy «ema ja isa» David Maceo ja tema abikaasa oma esimese kodu. Enne seda elasid nad kolmekesi Davidi ema juures, jagades kolmekesi tuba. David tajus, et niimoodi pead-jalad koos elutsemine on tema kutsile aga liiast ning ta hakkas mõtlema, kuidas võiks seda koerale heastada.

«Mul oli kehv tunne, et meil ei olnud palju ruumi,» räägib David väljaandes The Dodo. «Nii et kui me kolisime, otsustasin ma Hennessyle ehitada tema oma isikliku toa.»

Lõpuks leidiski ta ideaalse koha - trepialuse. Esialgu polnud see küll ilmselge, David pidi kasutama pisikest kaamerat, et aru saada, kas trepi all on piisavalt ruumi. Õnneks oligi!

Remonttööd võisid alata ja seda kõike koerakese nimel. David puhastas trepialuse ruumi ning ehitas ümber seinad, nii et nüüd jääb mulje, nagu oleks see toakene seal alati olnud. «Ma tegin igal pühapäeval tööd, see oli mu ainuke vaba päev,» ütleb David.

Et aga koera tuba oleks veel mõnusam, riputas David seintele ka perepildid, samuti fotod, kus Hennessy on koos oma vennaga, kes suri aasta tagasi. «Teises seinas on pildid minust ja mu naisest ning mu vanematest,» tutvustab David.

Kui tuba valmis sai, kartis David, et äkki koerale see ei meeldigi. Suur avamispidu lükkas aga tema hirmud ümber - kui ta koeramaiuse tuppa viskas, läks Hennessy sellele järele, sõi ära ning heitis pikali. Ta ei liikunud oma toast järgmised pool tundi.

Nüüd lõõgastubki Hennessy oma toas. «Ta armastab seda,» kinnitab David. «Ta tunneb end trepi all kaitstuna. See pakub talle lohutust, see on talle täiuslik paik.» Ning David ei kahetse kulutatud aega ja vaeva: «Ta on parim koer. Ta on mulle poja eest.»

Maceo naine on aga juba otsustanud, et ehib toakese kindlasti ka jõulude ajal ära. Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles