Päevakäpp Piipa: veidi salapärane kelmika pilguga kassidaam

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Piipa on umbes kolmeaastane kassike, kes leiti suvilate piirkonnast koos kolme väikese pojaga. Piipa kaks poega Johnny ja Tiiger on juba päriskodudesse saanud, kolmas poeg Lissa veel ootab oma peret. Kuid kodu oleks vaja ka kiisuemale Piipale.

Piipa on kõige tavalisem triibik, aga tema silmades on midagi erilist. Vaadake, kui kelmikaid pilke ta fotograafile heidab! Selline ongi Piipa – veidi salapärane kassidaam. Piipa ongi natuke tagasihoidlik, võib arvata, et teda ei koheldud varasemas elus hästi. Tegelikult meeldib Piipale pai väga, kuid mõned momendid võivad teda ehmatada ja kui ta millegi peale ehmub, siis ta lihtsalt kõnnib minema, et olla veidi aega omaette.

Rahulikus ja armastavas kodus saaks Piipast pailembene ja soe kiisu, vaja on vaid veidi kannatust ja aega ning lasta Piipal veidi uue eluga kohaneda.

Piipa on kiibitud, steriliseeritud, vaktsineeritud, saanud parasiiditõrje ning on rõõmuga valmis uude koju minema.

Kui Piipa kaunid särasilmad sinu südame tugevamalt põksuma panid, siis lisainfot kiisu kohta saab küsida seltsi e-posti aadressilt info@loomakaitse.ee või telefonilt 555 13 492 (tööpäeviti kell 9-17). 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles