Imeline päästemissioon: koer tõttab appi uppuvale kitsekesele

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ameerikas Long Islandil sattus hätta kits, keda tõttas appi päästma... kuldne retriiver nimega Storm.

CBS uudised vahendab pingelist päästemissiooni, kus koer ja vabatahtlikud püüavad veest välja upitada uppuvat kitsekest. Stormi omanik Mark Freeley sõnul üllatas ka muidu lojaalne ja sõbralik koer teda tollel hommikul eriliselt, kui ühtäkki vette tõttas.

«Ta jooksis vette, ujus kitseni ning haaras tal kaelast ja hakkas kalda poole ujuma,» meenutab Freeley, kes oli oma kahe koeraga hommikusel jalutuskäigul. Kitse kaldale aidanud, heitis Storm looma kõrvale ning puskis teda koonuga, ilmselt et kindlaks teha, kas kitsega on kõik korras.

Freeley kutsus abi, kuid niipea, kui kitseke toibus, tormas ta jälle vette, ilmselt koertest ehmunud. Nii algas päästemissiooni teine osa, kus põhiline raskus langes loomapäästjate Erica Kutzingi ja Frank Floridia õlule.

Lõpuks õnnestus kitseke päästa. Tal oli silmavigastus ning palju kirpe ja puuke, kuid ta viidi varjupaika toibuma ja temaga saab kõik korda.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles