Vahva galerii: hüljatud koerast sai innukas vandersell (1)

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Varjupaigast päästetud Saksa lambakoer nimega Spookie oli kunagi hirmust värisev kutsikas, kuid nüüd on temast saanud vahva vandersell, kes külastab suurima heameelega maailma populaarsemaid sihtkohti.

Spookie on ilmselt rohkem maailma näinud kui sina - ta on külastanud rohkem kui tosinat riiki ja 30 linna. Pärit on Spookie San Fransiscost, kuid tema omanikud Karina ja Travis Higss on õpetanud koera reisiselliks.

28-aastane Karina adopteeris Spookie, kui too oli vaid kaheksa nädala vanune. Kuts leiti hüljatuna tänavatel hulkumas. Sellest ajast peale on Karina ja Spookie olnud lahutamatud.

Spookie armastab fotode jaoks poseerida ning ühed tema lemmiksihtkohtadest on Dubrovnik Horvaatias, kus on filmitud populaarset sarja «Troonide mäng», aga ka Montserrat Hispaanias ja muudki kohad. Karina naljatab, et viieaastase Spookie elukäik on tõeline «ajalehepoisist miljonäriks» lugu ja nüüdseks on koer tõeliselt palju maailma näinud.

Vaata Spookie seiklusi galeriist!

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles