Päevakäpp: elupäästmise eest tänulik Stjopa on vana rahu ise

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Stjopa on üks paljudest suvel võetud ja sügisel hüljatud kassidest, kes on pidanud terve oma elu õues elama ja ise oma kõhutäie eest hoolitsema. Stjopa juba oskab hoolitsuse ja paituste eest tänulik olla. 

Ilmselt on külma käes kannatanud tema veidi rullis kõrvaotsad. Stjopal küll oli vahepeal pererahvas, kellelt süüa küsida, kuid sageli tuli toidu pärast teiste kassidega kakelda. Eelmise elu kaasavarana on Stjopal kassiaids, mis ei ole ohtlik, kui mõni teine kass just Stojaga kaklema ei kipu. Stjopa ise väldib igasuguseid kakluseid ja kisklemisi  - tema tahab lihtsalt rahulikult olla. 

Seega, Stjopa, kes on armas nagu jääkarupoeg tubast elu täiel rinnal. Ta hindab paitamist ja on alandlikult tänulik iga tähelepanuhetke eest, aina rulludes ja keerates ette kord ühe, siis teise külje. Hea isuga Stjopa on iseloomult rahulik ja oskab väga hästi nautida sooja tuba, täis kõhtu ja inimese hoolt.

Stjopa teeb oma suure kasvu kohta naljakat piiksuvat häält - tervituspiiks on ühel kõrgusel, sööginurumise jaoks teisel ja tableti eest põgenemisel on oma meloodia.

Kui tahaksid sellele valgele toredale sõbrale oma kodu pakkuda, kirjuta aadressil: info@kassijaam.eu

Kodu otsib ka koer Snowy. Loe tema kohta lähemalt siit

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles