Julmad kaadrid: Saksa lambakoer tegi murdvargale tuule alla

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wikimedia Commons

USAs Virginias tungis üksinda koju jäetud Saksa lambakoer kallale murdvargale. Koju naasnud pere leidis eest verised seinad, põrandad ja uksed.

Neljapäeva õhtul emaga koju jõudes leidis Tristan Murrin eest verised seinad ja põrandad. Ilmnes, et keegi võõras oli nende äraolekul majja tunginud, aga peres elav Saksa lambakoer oli kurjategijale kallale läinud ning ta minema kihutanud, kirjutab Daily Mail.

Murrini sõnul tundis ta juba siis, et midagi on valesti Kui Saksa lambakoer Oden uksele vastu tuli. Edasine pilt avanes pere silme ees nagu õudusfilm: uksed, seinad ja põrandad olid kaetud rohkete verepritsmetega.

Majast ei olnud midagi varastatud ning ka ja sissetungija oli lahkunud. Murrin sõnas, et see oli esimene kord, kui tavaliselt lastega ülisõbralik Oden on agressiivsust üles näidanud, kuid tunnustas koera kiire reageerimise eest. 

Nüüd jagab perekond oma lugu meedias, et leida sissetungija, kellel peaks sündmuskohal nähtu põhjal otsustades olema tõsised vigastused. Murrin postitas sündmuspaigal filmitud video ka Facebooki, kus see on saanud juba 16 miljonit vaatamist, kuid on praeguseks eemaldatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles