Kaheksa kõige karmimat videosse võetud metsloomarünnakut

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Moodne tehnikaajastu tähendab seda, et mõnikord jäävad videole ka verised rünnakud.

Järgnevas videos on näha kaheksat kõige jõhkramat metsloomarünnakut, mis iial linti võetud. NB! Nõrganärvilistele ei soovita!

  1. Indias Maharashtra külas ründas aprillis 2014 külaelanikke stressis leopard, kes arvatavasti oli sunnitud oma elualalt tänu metsatöödele lahkuma. Õnneks õnnestus leopard kätte saada ja ta viidi turvaliselt metsa tagasi.
  2. Aprillis 2009 hüppas naine Berliini loomaaias jääkarude puuri nende söötmise ajal ning hakkas siis lärmi tegema ja endale tähelepanu tõmbama. Karud muidugi ründasid, kuid naine õnneks jõuti päästa. Miks ta sinna hüppas, ei õnnestunudki politseil välja uurida. Naine sai trahvi.
  3. Oktoobris 2014 hüppas purjus mees loomaaias tiigrite puuri. Pealtvaatajate sõnul läks tiiger närvi siis, kui külastajad hakkasid tema pihta kive loopima. Kahjuks pole sellel lool õnnelikku lõppu...
  4. 22-aastane vaimsete häiretega ja narkootikumide mõju all mees otsustas pugeda Taipei loomaaia lõvipuuri. Sellel lool on õnnelik lõpp: loomaaiatöötajatel õnnestus lõvid uimastada ning mees viidi võõrutusravile. Tänaseks on ta täiesti puhas ning saab vajalikku ravi.
  5. Venemaa tsirkusetöötaja kutsuti oma treenitud karuga otse-eetrisse, et rääkida oma igapäevaelust. Samal ajal, kui treener karu kallistas, et näidata, kui armastusväärne ja nunnu ta on, hiilis saatejuht karu selja taha tooli. Karu oli loomulikult ehmunud ning ründas. Imekombel pääses saatejuht vaid väikeste vigastustega.
  6. Indias Keralas toimunud festivalil kaotasid oma närvi treenitud elevant. Enamik pealtvaatajatest pääses, kuid kahjuks üks meestest kaotas elu, teine sai väga raskeid vigastusi, kuid jäi ellu.
  7. India trikimees esitas publikule trikki – panna käsi alligaatori avatud lõugade vahele. Ta oli seda korduvalt varem teinud, kuid sel korral otsustas alligaator sõu juhtimise enda hambusse võtta. Õõvastava «triki» järel kaotas trikimees oma parema käe.
  8. Aprillis 2008 filmis Hollywoodi kaskadöör Stepen Miller promovideot, kui teda ründas karu Rocky, kellega ta koos filmis ning oli temaga ka varem töötanud. Karu pidi Millerit mängult ründama, kuid kahjuks muutus see kiirelt pärisrünnakuks. Miller kaotas oma elu.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles