Päevakäpad: Simmo ja Sia teevad oma krutskitega nukragi päeva lõbusaks

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Padi ja pasteet blogi

Saaremaalt pärit Simmo ja Sia on erilised kassipojad - üdini sõbralikel ja lustakatel rüblikutel on kahe peale kaks silma. Asjaolu, mis ei ole nende elurõõmu aga kübetki vähendanud.

Hoiukodus elanud ja kosunud Simmost ja Siast on kasvanud fantastiliselt vahvad kassipojad, kes jumaldavad inimeste ja teineteise seltskonda. Nad suudavad oma kassipojapahandusi tehes küll kõik segamini pöörata, aga samas garanteerivad hea tuju ja rohkelt nalja.

Väikesed saarlased on saanud esmase vaktsiini. Arsti juures sai põnne ka kaalutud, ning Simmo kaalus 940 ja Sia 870 grammi. Kuna kassipoegade kõige nõrgemaks kohaks on silmad, siis potentsiaalne kassihuvilisele annab hoiukodu spetsiaalsed juhtnöörid. Simmo silmaga peab tulevikus kindlasti tegelema, aga kindlasti ei pea tulevane kodu silmadega seonduvas üksi jääma, vaid MTÜ tugi on kindlasti olemas.

Praegune eesmärk on õpetada kassipojad ka krõbinaid sööma, hetkel teevad nad seda ainult muu toidu sisse segatuna.

Simmo ja Sia ootavad kirja aadressil: marju@kassijaam.eu

Foto: Padi ja pasteet blogi

Kodu ootab ka kassihärra Broodi. Loe tema kohta lähemalt siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles