Poja lõppnaljakas avastus: emal pole aimugi, milline nende pere koer välja näeb

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Twitteri kasutajatel on lõbu laialt – nimelt jagas teismeline perepoeg Jeff Squires internetis fototõestust, et tema emal on vaja kas prille või siis pole tema mäluga lood päris korras.

Kõik algas ema Facebookis saadetud sõnumist, kus ta uurib, kas koer Duey on kodus. Kui poiss vastab, et ta ei tea, sest teda ennast pole kodus, saadab ema edasi foto nukrast koerast, kirjutades: «Nägin seda pilti Facebookis, kirjutati, et loomakaitse püüdis Graftonis kaks koera kinni. See koer nägi Duey moodi välja, mis sa arvad?»

Esmapilgul võiks arvata, et ema teeb nalja, kuid Jeffi lisatud pilt päris-Dueyst kinnitab: emal lihtsalt polegi aimu, milline nende perekoer välja näeb. «See pole Duey,» kirjutas poeg vastuseks. «DUEY nägu on pruun.»

Vaata ise pilte ja veendu, et tõepoolest – Duey see pole!

Internetil oli muidugi varnast võtta ka hulk humoorikaid vastuseid, kus kõik väitsid, et on Duey leidnud. Näiteks see foto – väga Duey moodi, kas pole?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles