Üliarmas video: päästetud saarmabeebi võtab vanni

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis Facebookist

Kanadas Vancouveri akvaariumis kosub väike saarmapoeg, kes leiti juuni lõpus üksinda vees hulpimas. Üliarmas loom naudib vannitamist, paitusi ja mängib oma uute mänguasjadega.

Mereimetajate päästmise keskusesse toodud saarmapoeg oli leidmise ajal leidmise ajal vaid mõne nädala vanune ning paistis täiesti terve. Sellegipoolest vajas ta ööpäevaringset hoolitsust, mida akvaariumi töötajad ja vabatahtlikud ka tegid, kirjutab Mother Nature Network.

Nüüd on saarmapoeg umbes 6-8-nädalane. Ehkki ta on muutumas iga päevaga oma hooldajatest sõltumatumaks, vajab ikka ikka veel hoolitsust.

Hooldajad iseloomustavad loomakest, kes sai oma leidmise koha järgi nimeks Hardy, kui energilist ja uudishimulikku tegelast. Juba hõõrub ta ennast ise käppadega ja õpib ujumist. Aeg-ajalt armastab ta sukelduda ujumisvanni põhja, et mänguasju ära tuua. Nagu pildiltki näha, on tema lemmikmänguasjaks plastikust föön.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles