Fotod: lennureisijaid hämmastas vahekäigus kõndiv riietatud part

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis Twitterist

USAs Põhja-Carolinas asuvast Charlotte'i linnast samas osariigis asuvasse Asheville'i lennanud reisijaid üllatas lennul viibinud part.
 

Samal lennul viibinud Mark Essig avaldas oma Twitteri kontol pildid lennureisil viibinud pardist. Linnu omanik, kelle nime pole avaldatud, väitis, et tegemist on teraapiapardiga, kes on talle lennureisi ajal toeks. Naine, kes linnu 2012. aastal tavaliselt garaaživäljamüügilt ostis, sõnas, et posttraumaatilise stressihäire tõttu on tal lennukis raske, aga linnu prääksumine pakub lohutust, kirjutab Washington Post.

Part kannab nime Daniel ning omaniku sõnul on nad lahutamatud. Lennureisi ajal kandis part kaelarihma, mähkmepükse ning punaseid susse.

Alguses oli mõni reisija pardist häiritud, aga pardi sundimatu isiksus pani tõrksamadki reisijad leebuma.

Teraapialoomad on muutumas järjest populaarsemaks, ent kriitikute hinnangul pole paljudel juhtudel tegu sertifitseeritud teraapialoomadega, vaid nende omanikud mõtlevad lihtsalt välja võimalusi, kuidas lemmikuga koos reisida.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles