Pane kass raha teenima: ettevõte pakub tööd vurrulisele fotomodellile

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pixabay.com

Tänapäeval leidub tööturul aeg-ajalt pakkumisi ka lemmikloomadele. Kui koertele pakutakse rohkem füüsilist ja kuulekust nõudvat tööd, näiteks politseis, siis kassidele pakutavad töökohad eeldavad rohkem oskust esineda ja ilus olla.

Kassid on üldiselt pirtsakamad kui koerad ning neile väga nõudlik töö, kus tuleb sõnakuulelikult käsku täita, ei sobi. Pigem sobivad neile ametikohad, kus saab vahepeal ka tukastada, ümbrust uudistada või süüa. Näiteks on varasemalt pakutud kassidele tööd teatrilaval või filmis, aga on olnud ka erilisemaid tööpakkumisi.

Näiteks 2015. aasta suvel pakuti tööd laevakassile auriku Katharina pardal. Nõudmised olid lihtsad: sobiv kandidaat pidi olema iseseisev, otsustusvõimeline, energiline, hea silmanägemise ja kuulmisega, võimeline enda järelt koristama ning hea ujuja. Palgaks pakuti tasuta majutust Kalamaja piirkonnas, piiramatus koguses sööki ja võimalust magada siis, kui loom seda ise soovib.

Kuna kassidele leidub vähem sobivat tööd kui koertele, tasub hiirekuningatel silmad-kõrvad lahti hoida. Hetkel pakub kassile tööd ettevõte Lamps4makeup, mille Facebooki lehel seisab: otsitakse säravat ja energilist fotomodelli.

Sobival kandidaadil peab olema valmidus meeskonnatööks ning hea kriitika- ja pingetaluvus. Lisaks peab ta pidama puhtust.

Neljajalgse fotomodelli nõutav pikkus on 30–60 sentimeetrit, vööümbermõõt 20–45 sentimeetrit ja saba pikkus kuni 40 sentimeetrit.

Modell ei tohiks olla noorem kui aastane. Varasem töökogemus tuleb kasuks, aga keeleoskus pole oluline.

Tegemist on lepingulise tööga ning tulevane modell hakkab saama tasu 30 eurot tunnis.

Ettevõte pakub arenguvõimalusi, omapärast ja huvitavat tööd loominguliste inimestega kollektiivis, uusi väljakutseid ja võimalust ennast proovile panna.

Kandideerimiseks peab tulevane modell saatma endast kuni neli fotot (millest vähemalt üks oleks täispikkuses), mõõdud ja kontaktandmed e-postile models@lamps4makeup.com

Sobivate kandidaatidega võetakse ühendust hiljemalt kahe nädala jooksul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles