Päevakäpp: särtsakas kassipoeg Säde pakub eluaegset sõprust

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kasside Turvakodu/Facebook

Juba esimesel hoiukodusse jõudmise päeval puges Säde kaissu ning küsis paisid. Mängulustist ja energiast pakatav kassipoeg saigi endale tänu iseloomule särtsaka nime. Nüüd on aeg Sädele päris oma kodu leida.

Pisikene Säde on vaid kassipoeg, kuid leidmise hetkeks oli ta juba päris palju läbi elanud. Ta leiti Narva tänavalt põletikus silmade ja tugeva nohuga, mille tõttu oli tal väga raske hingata. Vabatahtlikud toimetasid kiisu kiiresti kliinikusse, kuhu ta pidi oma raske seisundi tõttu paariks nädalaks ravile jääma. Lõpuks haigus taandus ning kassike sai viimaks hoiukodusse minna.

Hoiukodus on pisike üles näidanud vaid kassilapselikku rõõmu. Kõik halb on selja taga ning kõik tervisega seotud mured on unustatud. Esimesel päeval, mil ta hoiukodusse jõudis, puges kassitüdruk kohe inimese kaissu, ajas kõhu püsti ning asus paisid küsima. Ta justkui teadis, et nüüd on aeg kõigi saamata jäänud paide ja hellusehetkede tarbeks. Tema energiline olek hakkas hoiukodus kohe silma ja ta saigi kiiresti omale nimeks Säde. 

Säde kohaolu täidab kodu sooja tundega ning pakub vaid positiivseid emotsioone, kuid on üks elusolend, kes Sädega väga hästi läbi ei saa... Nimelt ei kannata hoiukodu eakas püsiasukas proua Kiisu kassipoeg Säde seltskonda ning kassiproua on sattunud tugevasse stressi. On selge, et Sädel on vaja kibekiiresti päriskoju minna, selleks et proua Kiisu ennast taas kodus hästi saaks tunda.

Säde ootab kodupakkumisi aadressil: info@kassideturvakodu.ee

Kodu on otsimas ka väike kassipoeg Mauri, kelle kohta saab lähemalt lugeda siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles