Galerii: üleannetu vares nõuab tähelepanu ja näppab krediitkaarte

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Inglismaal Cheltenhamis elav kodustatud künnivares on valmis kõigeks, et saada perenaise tähelepanu, sealhulgas näppab ta ehteid, krediitkaarte ning muudki. 

Helen Motterram on vareseomanik ning peab toime tulema kõigega, mida tema tähelepanuvajaduses vaevlev lemmik korda saadab. 

Motterrami ellu tuli vares juhuslikult. Naisel hakkas murdunud tiiva ja deformeerunud jalgadega linnupojast kahju ning ta otsustas linnu üles kasvatada.  

Nüüd on künnivares, kes on kuulsa näitleja Russell Crow nimekaim, majapidamises ohjad üle võtnud. Lind magab naise magamistoas, näppab rahakotist krediitkaarte, varastab ehteid, käristab katki ajalehed ning toksib nokaga seintel olevaid pilte. 

Helen tunnistab, et lind nõuab pidevalt tähelepanu ega ole nõus üksinda olema. Lind otsib perenaise lähedust niivõrd, et on isegi naise abikaasa peale armukade. 

Vaata veel: Jääkaru unustas end lilleõite ilu nautima 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles