Päevakäpp: Margarita on kurb, sest teda tavalise välimuse tõttu ei märgata

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kasside Turvakodu/Facebook

Kaunis triibuline Margarita on valmis igavest sõprust pakkuma, aga teda teeb kurvaks, et on pidanud pikalt kodu ootama. Põhjuseks veidi tagasihoidlikum loomus ja kõige harilikum triibuline kasukas.

Margarita on sooja südame, pehmete käppade ja energilise iseloomuga, kuid jäänud juba pikemaks ajaks Kasside turvakodu hoole alla. Ta on täiuslikult tavaline triibik ja oma tavalise välimuse tõttu sageli külalistele märkamatu, kuid siiski ootab ka tema, et saaks päris oma kodu, kus teda ootavad soojad paikäed.

Kuna turvakodus on kiisusid rohkesti, siis sageli püüavad külaliste pilke just kõige aktiivsemad ja tähelepanu janunevad nurrumootorid. Nii mõnigi ei jää tagasihoidlikkuse tõttu silma ning seetõttu jäänud pikemaks ajaks kodu ootama. Nagu ka Margarita.

Margarita on vaikne ja mõistva südamega kiisuke, kes leiab ise kassidest mängukaaslased ja vaikse kapipealse, kus eemal õhtusööki oodata.

Kui esialgu Margarita paitustest suurt lugu ei pidanud, siis nüüdseks on ta selgeks saanud, kui suur väärtus on kõrva tagant sügamisel ja selja silitamisel.  Salaja armastab kassitirts vägagi paisid saada ning kui keegi talle pai teeb, naudib ta olukorda sabatutist vurruotsani!

Kui Margarita võiks just sinu sõber olla, siis saada talle kiri aadressil: info@kassideturvakodu.ee

Kodu otsib ka valget värvi Täpike. Tema kohta on võimalik lähemalt lugeda siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles