Südantlõhestav video: truu koerake ootas kolm aastat perenaise naasmist

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis videost

Lõuna-Koreas Busani linnas ootas truu koerake kolm aastat hooldekodusse viidud perenaise naasmist. Õnneks leidis truu neljajalgne mõni aeg tagasi uue kodu.

Kolm aastat kannatlikult perenaise kojutulekut oodanud koerake Fu Shi sattus hiljuti meedia tähelepanu alla ning tema lugu on paljudel inimestel meele härdaks teinud, kirjutab Daily Mail.

Fu Shi jäi üksinda, kui tema perenaine kolm aastat tagasi hooldekodusse viidi. Naisel oli olnud ajuverejooks ning ta kannatas ka Alzheimeri tõve all. Naise adopteeritud endine tänavakoer jäi taas üksinda, lausa kolmeks pikaks aastaks perenaist ootama, teadmata, et viimane enam kunagi koju ei naase.

Naabrid teatasid, et koerakest oli näha iga päev eaka omaniku maja juures. Ööd veetis koer aga majas ning jäi ellu tänu sellele, et naabritel temast kahju hakkas ja nad loomale toitu tõid.

Viimaks kutsuti kutsuti kohale loomi abistava organisatsiooni esindajad, kes tegid kindlaks, et Fu Shi on kaheksa-aastane ning kannatab parasiitide käes. Fu Shi sai ravi ning õnneks pärast loo meediasse jõudmist ka uue pere, kes andis talle uue nime – Sky. 

Vaata veel: Kass lohutab loomaarsti vastuvõtul hellalt oma kaaslast

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles