Video: ärevuse all kannatavale hiiglaslikule sisalikule meeldib kallistamine üle kõige (1)

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Winston on perenaise lohutamiseks ja ravimiseks alati olemas.
Winston on perenaise lohutamiseks ja ravimiseks alati olemas. Foto: WINSTON THE TEGU / CATERS NEWS/Caters News Agency

USAs Michiganis elava Sarah Crow' lemmikloom on hiiglaslik sisalik nimega Winston, kellele meeldib perenaist kallistada ja kassitunnelis mängida. 

Winston on kuuekilone 121-sentimeetri pikkune Argentina musta-valgekirju sisalik (Salvator merianae), kelle omanikuks sai Sarah 2015. aasta märtsis, kirjutab Daily Mail

Winstoni minevik on olnud üsna kurb. Esimene omanik ei hoolinud suurt oma lemmikust ning otsustas ta viimaks hüljata. Seejärel võttis looma eest hoolitsemise enda kanda Ann Arbouri linnas tegutsev zooloogiaühing. Aga kui sealgi võimalus sisaliku majutamiseks viimaks ära langes, võttis Sarah roomaja endale. 

Alguses oli mõlemal kohanemine keeruline. Winston kippus elamises asju lõhkuma ja uuel perenaisel oli vaja aru saada, mis sisalikule meeldib, mis mitte. Kohanemisperiood võttis aega umbes kolm kuud.

«Istusin tema toas puuri juures kaks kuni kolm tundi päevas,» meenutas perenaine. Peale kohanemisperioodi on Winston aga väga muutunud. Sarah usub, et muutuse taga on olnud tema raske töö.

Isegi nüüd kannatab Winston veidi ärevuse all, mis lööb välja siis, kui Sarah kauemaks kui päevaks kodust ära läheb ja looma üksinda jätab. See olukord paneb Winstoni vahel asju lõhkuma. 

Muidu on Winston aga tore tegelane, kellel on perenaise sõnul ka mänguline pool. «Ta ei saa asju püüda ega tuua, aga tal on kassitunnel, millega ta mängib. Hetkedel, kui ma ei tunne ennast hästi, istub Winston minu seljas, kuni uinakut teen. Tal on rahustav mõju,» jagub perenaisel Winstoni kohta rohkelt kiidusõnu. 

Vaata veel: Internetis lööb laineid maailma kõige sõbralikum alligaator

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles