Ehmatav video: emapõder päästis abitu vasika karu küüniste vahelt (1)

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis videost

USAs Arizonas olid pealtnägijad tunnistajaks vaatepildile, mis on looduses tavaline, ent millele inimsilm harva peale satub - emapõder päästis oma abitu vasika karu käest.

Sõites autoga Arizona maalilises East Pocketi piirkonnas, märkas Shannon Seville autoaknast karu, kes koheselt tema pilku püüdis. Vaatepilt, mis sundis auto ringi keerama ning looduslikke kaadreid filmimima, osutuks aga hoopis erilisemaks. «Teadsin, et need on kaadrid, mida on võimalik saada kord elus ja mida loodusesõbrad väga hindavad,» ütles naine väljaandele Arizona Republic.

Videos on kuulda, põdravasikas, kellest noor karu üritab jagu saada, hädas appi hüüab, mis omakorda teeb ärevaks emapõdra, kes sündmuskohale läheneb. Karu ronib küll puu otsa, kuid tuleb peagi alla, et taas põdravasikat rünnata. See ei olnud tema poolt aga hea mõte, sest saab emapõdra käest hoobi.

Video lõpus on näha, kuidas vasikas sündmuspaigalt eemale kepsutab ning ema järgneb talle.

Vaata veel: Koogilõhna peale kohale tulnud karu üritas majja pääseda

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles