Fotod: Kanadas jättis eriliste tulpidega maiustanud põder maha kaose

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põtrade toiduvalikusse kuuluvad tavaliselt puude ja põõsaste võrsed, lehed, okkad ja koor, kuid vahel võivad nad maiustada erilisemate paladega, näiteks tulpidega.
Põtrade toiduvalikusse kuuluvad tavaliselt puude ja põõsaste võrsed, lehed, okkad ja koor, kuid vahel võivad nad maiustada erilisemate paladega, näiteks tulpidega. Foto: Ingo Gerlach/Caters News Agency/Scanpix

Kanadas  otsustas maias põder nahka pista spetsiaalselt riigi 150. aastapäeva tähistamiseks kasvama pandud tulbid.

Tänavu tähistab Kanada riik 150 sünnipäeva. Selleks, et tähtpäeva väärikalt vastu võtta, panid Newfoundlandi ülikooli botaanikaaia töötajad juba eelmisel sügisel maha spetsiaalse punase ja valge tulbisordi sibulad, kirjutab CBC News.

Üks kohalik metsaelanik, nähes isuäratavat tulbipeenart, muutus aga liiga ahneks ja tahtis üksinda söögiorgiat pidada. Tulemuseks oli eelmise neljapäeva hommikul botaanikaaia töötajatele avanenud trööstitu vaatepilt - maias põder oli tulbipeenrad segamini pööranud ja taimede lehed ja varred ära söönud.

Ülikooli botaanikaaed postitas oma Facebooki lehele kurvad pildid rüüstatud peenardest. Põdral oli olnud peen maitse - ära olid söödud vaid tulbivarred ja lehed, aga mahlakad sibulad olid puutumata jäetud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles