Päevakäpp: Pantrik oskab end nutikalt ära peita nagu silmamoondaja

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kelmiküla Kassijaam/Facebook

Pantrikul on Kelmiküla kassijaamas olnud hea elu, aga tegelikult ootab see süsimust iludus juba ammu head ja hoolivat kodu. Pantriku tunneb tuppa astudes ära selle järgi, et ta oskab end nii osavalt ära peita, et teiste kasside seast teda kohe üles ei leiagi.

Pantrik sündis juunis viis aastat tagasi Mustamäe tänavakassi pojana. Ehkki ta on eluga kassijaamas kenasti kohanenud, on Pantrikul ikka komme ennast peita.

Kui kassijaamas käivad külalised, siis Pantrik end ei näita, vaid on peitunud puuri peal oleva teki alla, kus viimasel ajal on talle seltsiks ka teinegi kassijaama asukas - Paula.

See salapärane kassikujuline muhk jääb külalistel enamasti märkamatuks ja mittesülekassist Pantrik ei pälvi ju sõbralike ja värviliste hulgas samuti just ülemäära tähelepanu.

Hea toidu ja suleridvamängu nimel loobub Pantrik oma turvalisest urust siiski üsna tihti ja saalib põrandal edasi-tagasi, kassijaama asukas Nuksik truu sõbrana kannul. Paikäe eest läheb ta pigem ära, aga igapäevane väike silmapuhastus pole mingi probleem ja kassijaama kõige leplikum tabletivõtja on ta ka.

Kassijaama vabatahtlikud loodavad väga, et Pantriku inimene leiab varsti ta üles ning usub sellesse, et see tekialune muhk on tegelikult päris tavaline kass. Ei, mitte tavaline, vaid hoopis armas, ilus ja eriline kass!

Kirjuta Pantrikule aadressil: info@kassijaam.eu

Kodu otsib ka imekaunis Amy. Loe tema kohta siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles