Päevakäpp: imekaunis Amy on teinud isegi modellitööd

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Noor kassipreili Amy sattus kassituppa juba kassipojana ning on pidanud seal üles kasvama. Hiljuti sai ta oma esimesse hoiukodusse ning on teinud  mõne kuuga juba märkimisväärseid edusamme.

Amy laseb endale pai teha ja naudib eriti kõrva tagant sügamist! Vahepeal tuleb ka ise tagasihoidlikult diivanile inimese juurde pai nuruma ja mõnikord poeb õhtuti tasa voodiotsale magama. Ta on oma keerulise elutee kohta väga julge kiisu ja tahab ka ise inimesega väga sõbraks saada, aga see nõuab veidi kannatust.

Tegemist on väga vahva välimusega kiisuga. Amy tema poolik vunts ja armsad valged käpaotsad on igatahes pilkupüüdvad. Pesaleidja heaks on ta lausa modellitööd teinud! Amy sobib suurepäraselt sõbraks sellisele inimesele, kelles on lapselikku lusti ja suur mänguhimu ja kes Amyle sulepulka lennutaks, palli veeretaks või mänguhiirele hoo sisse annaks.

Amy saab suurepäraselt läbi teiste kassidega. Sel juhul saaks ta teiste omasugustega lustida ja inimese ülesandeks on vaid paitused ja kurgualuse sügamised. Hellituste osas on Amy eelistus eelkõige toit — ta on tõeline maiasmokk! Aga milline endast lugupidav kiisu siis ei armastaks head toitu ega teeks kõike, et meelitada inimest omale häid toidupalu poetama!?

Amy ootab kirja aadressil: info@pesaleidja.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles