Haruldane juhtum: loomaaia pingviin armus jäägitult papist multikakangelasse

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis Twitterist

Jaapani loomaaias armus Humboldti pingviin papist väljalõigatud multifilmikangelase kujutisse.
 

Jaapanis Tokyo lähistel Miyashiros asuva Tobu loomaaia pingviin Grape on sotsiaalmeedias kuulsust kogumas. Nimelt on lind armunud papist meisterdatud multifilmikangelasse, kirjutab BuzzFeed News

Humboldti pingviin Grape jõllitab vahetpidamata tuntud Jaapani multifilmikangelast nimega Hululu, kelle kujutis tõsteti pingviinide aedikusse ja kelle mustade juuste ja heleda kleidiga välimus meenutab - mis seal salata - Humboldti pingviini ennast.

Loomaaia juhtkond ütles väljaandele, Grape´i armuelu ei ole olnud õnnelik. Praeguseks 20-aastaseks saanud pingviin toodi Tobu loomaaeda 10 aastat tagasi. Varasemalt oli tema pruudiks pingviin nimega Midori, kes jätkuvalt elab samas aedikus, aga nagu elus ikka kipub juhtuma, jättis Midori ühel päeval Grape´i armutult maha. Põhjuseks oli noorem pingviin, kes Midori südame võitis.

Mahajäetud Grape aga eemaldus teistest pingviinidest ning jäi veidi üksildaseks. Ehkki Grape´i tundeid multifilmikangelase vastu on raske kindlaks teha, on tema pesitsuskombed andnud aimu, et tal on need siiski olemas.

Loe veel: Üksik pingviin segas hüljeste lembehetke

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles