Päevakäpp: rõõmsameelsel Mangol jätkub alati jututeemasid

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kasside Turvakodu/Facebook

Rõõmsameelne ja jutukas kollase-valekirju Mango otsib peret, kellele oma nakatavat energiat jagada.

Mangos on palju energiat. Ta on esimene, kes tulijaid uksel tervitab ning kui Mango ette kükitada, on kassipoiss juba esikäppadega põlvede peal ja rajab teed inimese ninani. Ikka selleks, et ninamusisid jagada!

Kui esimesed hellusehetked on vahetatud, joostakse kohe kõike tutvustama: "Vaata, kes öösel karvapalli välja köhis!" jutustab Mango. "Vaata, need toidukausid said juba viis minutit pärast sinu lahkumist tühjaks!" juhatab Mango tulija sööginurka.

Mango aitab ka kappe koristada, ise peadpidi kapis uudistades ning muidugi on ta esimene, kes pärast koristust turvakodu vabatahtliku paisid nautima jookseb.

Mango siiras rõõm ja eluterve olek nakatab ning tekitab tunde, et selle kassiga läheks kasvõi maailma lõppu! Esimene mure ongi leida Mangole kaaslane, kellega pikad vestlused maha pidada ja kellele energiat süstida. 

Kui sinu kodust on puudu üks pehme ja jutukas kassike nagu Mango, siis kirjuta aadressil: info@kassideturvakodu.ee

Kodu ootab ka Maffi. Loe tema tutvustust siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles