Armudraama farmis: kalkun keeldub paabulinnu tunnetele vastamast

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalkun Gertie ja paabulind Fredi armastusel seisab vahel Gertie poegTom.
Kalkun Gertie ja paabulind Fredi armastusel seisab vahel Gertie poegTom. Foto: Ekraanitõmmis Twitterist

Kanadalase Mark Hogeweide farmis on puhkenud lindude vahel omapärane draama - paabulind Fred on armunud kalkun Gertiesse, kuid viimane ei vasta paabulinnu kuumadele tunnetele.

Kogu lugu sai Kanadas Briti Columbias asuvas farmis alguse viis aastat tagasi, kui farmi lindude sekka ilmus ei tea kust, kirev ja toretsev võõras paabulind, kirjutab CTW News.

Paabulind, kes sai nimeks Fred, võttis nõuks võita farmis elava kalkuni Gertie süda, aga kahe linnu vahelist armastust segab Gertie poeg Tom. «Tom kipub Frediga kaklema ja Fred tavaliselt lahkub saba jalgevahel,» sõnas farmiomanik Mark Hogeweide. Ta lisas, et vaatamata sellele, et Fred Gertie armastust ihkab, pole kalkun paabulinnust huvitatud.

«Arvan, et kui Fred noor oli, pidas ta inimest oma vanemaks. Ma meeldin talle,» rääkis farmer.

Gertie aga võttis Hogeweide aga oma farmi mitu aastat tagasi linnu eelmiselt omanikult, kes ei tahtnud kalkunit enam. «Ta on kole, aga armas,» kirjeldab Hogeweide lindu.

Seda, kust kohale lennanud paabulind pärit on, ei tea farmer siiani. «Ta lihtsalt ilmus ükspäev minu aeda ja näitas oma sulestikku.» Linnu tulek aga viis pahaaimamatu farmeri peagi hoopis seebiooperi keskmesse.

Kuid nüüd paistab Hogeweide olevat probleemile lahenduse leidnud, mis tema arvates töötab kõigi osapoolte kasuks – ta ostis Fredile emase paabulinnu. «Olin Fredi heaolu pärast juba mures,» põhjendas mees ostu.

Fredi pruut elab praegu farmis Fredist eraldatult, sest ta peab veel ootama, kuni on keskkonnaga piisavalt kohanenud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles