Erilise iseloomuga kassi koduotsimise kuulutus naerutab internetis inimesi

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv
Foto on illustreeriv Foto: SWNS.com/Scanpix

Mr. Biggles on ilusa süsimusta kasukaga ja suurte kollaste silmadega kass, kes otsib kodu, aga tal on üks suur viga – nimelt ülihalb iseloom.

Austraalias Melbourne'is elav Mr. Biggles ehk täisnimega Mr. Bigglesworth otsib kodu. Kassile päriskodu leidmiseks riputas tema hooldaja Gina Brett kuulutuse kodu otsivate loomade lehele. Kuulutus ise on aga pälvinud suuremat tähelepanu kui kass, sest see kirjeldab Mr. Bigglesit kui turtsakat ja väga halva iseloomuga looma, vahendab Huffington Post.

Varjupaiga töötaja Gina Brett kirjeldab kuulutuses Mr. Bigglesit kui despooti ja diktaatorit. «Kui ta millegagi rahul ei ole, annab ta sellest kohe teada. Seda juhtub aga üsna tihti, sest tema kõrgetele standarditele on raske vastata.» 

«Ta istub sülle siis, kui talle sobib, sama kehtib ka paitamise korral. Kui talle paitamine ei sobi, siis ta näksab,» selgitab Brett kuulutuses.

Varjupaik, mis Mr. Bigglesile kodu otsib, hoiatab, et kass pole nõrganärvilistele, aga õigele omanikule sobib ideaalselt. Ehkki kirjelduse järgi on kass puhas saatan, seisab kuulutuses, et Mr. Bigglesil on ka salajane pehme pool. «Ta armastab magada voodi jalutsis või siis oma kassivoodis. Magades ta veidi norskab ja see on armas. Lisaks meeldib talle tagaaias kanu taga ajada ja valvata, kuidas seal toimetatakse,» seisab kuulutuses.

Mr. Biggles on veidi üle kahe aasta vana ja väga hea tervisega. «Hetkel Mr. Biggles päevitab minu tagaaias ja põrnitseb kanu sellise pilguga, nagu tahaks neid mõrvata. Hommikul mängis ta koeraga ja tungis kallale mu vennale, kes teda kaisutada üritas,» sõnas Brett.

«Peale kuulutuse ülespanekut on tulnud palju vastuseid, aga kahjuks ei ole ükski inimesest ori ennast Mr. Bigglesi ohvriks saamiseks välja pakkunud,» lisas Brett.

Loe veel: Põnevaid fakte kasside kultusest Vana-Eguiptuses

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles