Lõbusad fotod: koer leidis aias tuhnides kellegi valehambad

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koer Pandora leidis kellegi vanad valehambad.
Koer Pandora leidis kellegi vanad valehambad. Foto: /Caters News Agency/Scanpix

Brasiilias leidis koer koduaias tuhnides valehambad. Kui loom need suhu pani, ilmnes, et võltshambad istusid talle imehästi.

Brasiillane Lucas Alves Magalhães üllatus, kui märkas, et tema koer Pandora närib kellegi vanu hambaproteese. Koer oli proteesid leidnud koduaias tuhnides, vahendab Daily Mail.

Monte Aprazívelis elav mees rääkis, et alguses ajas vaatepilt teda kohutavalt naerma ning koer vaatas peremeest arusaamatul pilgul, sest ei teadnud, mis peremehele nii kohutavalt nalja teeb. «Tegin kiiresti foto ja võtsin seejärel proteesid tema suust ära,» rääkis Magalhães.

Mehe sõnul olid valehambad jäänud aeda vedelema endiste majaomanike ajast. Endisel terasel tänavakoeral õnnestus need aga leida ja suhu proovides ilmnes, et valehambad sobisid talle nagu valatult.

«Eelmisel nädalal leidis mu naine Pandora proteese närimas. Võtsin tal need suust ja viskasin ära. Kaks päeva hiljem kaevas koer välja proteeside teise osa. See, kuidas need tal suus olid, andis talle ideaalse naeratuse. Tegin kiiresti foto ja viskasin seejärel hambad ära,» rääkis mees.

Vaata veel: Hanepaar peatas hetkeks liikluse, et pisiperega teed ületada


/Caters News Agency/Scanpix
/Caters News Agency/Scanpix Foto: /Caters News Agency
 /Caters News Agency/Scanpix
 /Caters News Agency/Scanpix Foto: /Caters News Agency
 /Caters News Agency/Scanpix
 /Caters News Agency/Scanpix Foto: /Caters News Agency
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles