Kanadas tuli päästjatel liiga paksuks söönud koprale appi tõtata

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: /Caters News Agency/Scanpix

Kanadas Ontarios tuli päästjatel appi tõtata koprale, kes oli ennast talve jooksul liiga paksuks söönud ning õnnetult raudvärava vahele kinni jäänud.

Kobras Hamilton, kes oli suurema osa talvest veetnud oma urus puuokstega maiustades, läks esimeste soojemate kevadilmade saabudes pikemale jalutuskäigule, kuid talvine kaalutõus oli tema füüsisele mõjunud niivõrd, et kogukas loom jäi õnnetult raudvärava vahele kinni.

Niimoodi päästjad Hamiltoni leidsidki, kirjutab Atlas Obscura. Looma pisikestes esikäppades ei olnud piisavalt jõudu, et kere kinni kiilunud tagumine pool aia vahelt läbi sikutada. Seetõttu tuli päästjatel koguka looma välja aitamiseks kasutada seepi.

Hamilton sai katsumuse käigus veidi vigastada ja kosub nüüd Hobbitstee looduskeskuses, kus ta ujub ja võtab vanni. Kui Hamiltoni tervis on täielikult taastunud, lastakse ta taas loodusesse.

Loe veel: Karjamaal vänderdanud kobras sattus kogemata lehmakarja juhtima

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles