Päevakäpp: kodu ootab Bandiito, kes ei ole mingi bandiit

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

See iseäranis suurt kasvu ning pehme ja koheva karvaga kaisumõmmit meenutav kassipoiss on Al Bandito. Nime peale ei maksa ehmuda, see näitab ainult tema rasket minevikku kolooniakassina, mil see tõeline võitleja pidi iga päev oma elu eest seisma.

Tegelikult on Al Banditol suur süda ning ta unistus on leida tõeliselt hea kodu, kus elu lõpuni rahulikult ja rõõmsalt elada. Kuna inimesed on talle elu jooksul väga palju hirmu valmistanud ning ta on pidanud põgenema ka halbade kavatsustega kahejalgsete eest, siis päris lõplikult ei suuda ta veel kedagi usaldada. Sellegipoolest, kui Al Banditole teha välja üks maitsev õhtusöök, siis lubab ta tänutäheks endale paar paid teha.

Kõige rohkem meeldivad Al Banditole aga need inimesed, kes temaga mängivad. Ta ei ütle kunagi ära laseritäpi taga ajamisest või sulepulga jahtimisest. Siis tormab ja jookseb see suurekasvuline poiss ennastunustavalt edasi-tagasi, just nagu väike kassipoeg.

Al Bandito on kiibitud, kastreeritud, vaktsineeritud ja saanud parasiitidevastase tõrje. Al Bandito ootab sinu kirja aadressil:  info@pesaleidja.ee

Leia veel sõpru: Kipper, kes on juba kaks aastat pidanud kodu ootama

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles