Päevakäpp: õrnahingeline musimaias Robi ootab kodu

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robi
Robi Foto: Varjupaikade MTÜ

Robi on heasüdamlik koerahärra, kes on seltsiv ja jagab meelsasti musisid, kuid kelle krooniline haigus on põhjuseks, miks tal on kodu leidmine raskendatud.

Segavereline Robi on kaheksa-aastane koerahärra. Robi ellu tuli suur mure, kui perenaine suri ja tema elust kadus tugi. Nii sattuski Robi varjupaika, kust ta peagi uude koju sai, kuid kodu ei olnud kauaks.

Põhjuseks oli Robi haigus, mis tema elu küll ei ohusta ega nõua otseselt ka sekkumist, kuid mida perel oli raske pealt vaadata. Nimelt tabavad Robit aeg-ajalt langetõve- ehk epilepsiahood. Sinna pole midagi parata ning otsest ravi ka ei ole. Eks Robi on sellega juba leppinud ning loodab, et ka uus pere mõistab tema seisundit.

Robi on rahuliku loomuga ning sobiks suurepäraselt seltsiliseks eakamale inimesele. Jalutuskäikudel teda mööduvad kassid ja koerad ei häiri. Ta lihtsalt ei tee nendest välja.

Robi kiirgab sõbralikkust ning tema õrnahingeline koerasüda vajab inimest, keda armastada. Inimene, kellesse Robi kiindub, saab temalt iga päev vähemalt ühe musi. Selleks, et musisid juurde teenida, tuleb Robi viia pikematele meeleolukatele jalutuskäikudele.

Neilt, kes soovivad Robiga lähemalt sõbraks saada, ootab Tallinna varjupaik e-kirja: tallinn@varjupaik.ee või kõnet numbril 514 1431.

Sõbralik koerahärra Robi
Sõbralik koerahärra Robi Foto: Varjupaikade MTÜ
Värsket õhku hingamas
Värsket õhku hingamas Foto: Varjupaikade MTÜ
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles