Päevakäpp: Sandra on juba kolmandat aastat uue kodu ootel

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Lapilise kasukaga Sandra on pikalt pidanud kodu ootama. Inimestega vabalt suhtlemist ta veel õpib, aga esimesed edusammud on juba tehtud.

Sandra elu sai alguse Lasnamäe tänavatel ning see on temasse jätnud jälje – inimestega suhtlemises ta väga osav veel ei ole. Sandra elu ei olnud kerge, sest kedagi ei saanud usaldada. Kunagi ei võinud teada, kas inimene või loom, kes vastu tuleb, on heade kavatsustega või mitte.

Õnneks on kole minevik seljataga ning Sandra, kes elas kaks pikka aastat Pesaleidja kassitoas, on nüüdseks hoiukoju kolinud ning ootab oma uut peret seal.

Alguses võttis Sandral aega, et inimesi endale lähedale lasta, kuid nüüdseks on ta aru saanud, et inimesed annavad talle maitsvat konservi ja juhivad hüplevat suletutti – seega ei saa nad üdini hirmsad olla!

Sandra on vaktsineeritud, saanud sise- ja välisparasiitide tõrje, steriliseeritud ja kiibistatud. Kui oled huvitatud Sandraga kohtumisest, siis täida ankeet http://pesaleidja.ee/content/loovutustingimused

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles