Päevakäpp: üleliigseks muutunud koer Dingo väärib uut võimalust

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Varjupaikade MTÜ

Kodu otsib Dingo, kes on eluraskustele vaatamata sõbralik, heatahtlik ja suure südamega koer.

Dingoga juhtus samamoodi nagu paljude lemmikloomadega, kes ühel hetkel üleliigseks muutuvad. Pererahvas kolis ära ning jättis Dingo peavarju ja toiduta lihtsalt keti otsa oma saatust ootama. Dingo, kes oli alakaalus ning kelle kehale olid tekkinud suured külmamuhud, polekski võib-olla ellu jäänud, kui kohalik veterinaar poleks käinud teda toitmas.

Nüüd on Dingo Pärnu varjupaigas ning ootab pikisilmi uut kodu. Dingo on suurt kasvu, lühikarvaline ja kõrbevärvi kasukaga koer, kes meenutab välimuselt dogi. Dingo on juba üsna eakas, kuid tema olukord on pärast varjupaika sattumist oluliselt paranenud.

Saatus on olnud Dingo vastu karm, kuid see pole vähendanud tema usku headusesse. Talle meeldib inimeste lähedus ning kõige enam meeldib sellele suurele ja heasüdamlikule koerale mängimine ning jalutuskäigud koos peremehega. Kombeka koerana on Dingo ära õppinud ka siseruumides puhtuse pidamise.

Dingo on väga tore koer ning väärib mõnusat pensionipõlve. Kui sa tunned, et soovid suure südamega Dingot oma parimaks sõbraks, siis saad sooviavalduse täita SIIN.

Sõbralik dingo tahab koju
Sõbralik dingo tahab koju Foto: Varjupaikade MTÜ
Mängimine ja jalutuskäigud on Dingo lemmikud
Mängimine ja jalutuskäigud on Dingo lemmikud Foto: Varjupaikade MTÜ
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles