Päevakäpp: tavaline triibik Kipper on pidanud juba kaks aastat kodu ootama

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Kipperil täitus hiljuti kassitoas kaks aastat. Kodu ootavate kasside maailmas on sellel pigem kurb tähendus - tavalise välimusega ja tagasihoidlikul kassil ei ole tahtjaid.

Ühe looma elus on kaks aastat väga pikk aeg, aga vabatahtlikud Kipperile kodu otsimisel alla ei anna. Nii ilusale kassile peab ometi kusagil pere leiduma!

Kipper, kes alguses oli pigem metsik, on kahe aasta jooksul läbinud suure meelemuutuse. Tänasel päeval võib Kipperit iseloomustada kui ettevaatlikku või veidi kahtlustavat.

Kui varem veetis Kipper terve selle aja, mil tema lemmikvabatahtlik teda külastas, pesasügavuses hirmunult jõllitades, siis nüüd selle asemel, et eemale hoida, käib Kipper vabatahtlikul kassiabistajal järel, seisab jalgade ette ja küsib näugudes maiuspala.

Viimased pool aastat on tagasihoidlik Kipper lasknud oma lemmikinimesel end söömise ajal põse pealt silitada. Teised vabatahtlikud vaatavad seda silmad punnis pealt - kellegi teisega Kipper nii ei käitu.

Kipperist ei saa ilmselt kunagi süles pikutavat nurrumootorit, kuid ta ei ole ka agressiivne. Ta teeb väga selgelt inimestel vahet ning on valmis oma usalduse piire nihutama, kui kohtub inimesega, kes teda tõeliselt hästi kohtleb.

Kipper võiks elada korteris koos inimesega, kes hindab seltsi, kuid ei armasta pealetükkivaid loomi. Ta oleks suurepärane kass ka majapidamises, kus saaks täita ülesannet, milleks ta on loodud - jahtida ööpimeduses närilisi. Kipper on noor, heas füüsilises vormis ning tugeva tervisega - terve kassitoas viibitud aja jooksul pole talle ükski haigus külge hakanud. Kipper on tõeliselt ilus triibik ning sale ja nõtke, nagu tõelisele kaslasele kohane!

Tundes Kipperis ära oma uue neljajalgse sõbra, tuleb täita kiisuvõtja küsimustik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles