Naine, koer ja hüppenöör ehk kuidas sündis uus maailmarekord

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Loomatreener Rachael Grylls ja tema Jack Russelli terjer Jessica armastavad hüppenööriga hüpata. Nad naudivad seda lausa nii väga, et tegid selles hiljuti maailmarekordi.

Grylls ja Jessica hüppasid ühe minuti jooksul 59 korda ning Guinnessi rekordite raamatu andmetel on see uus rekord. Eelmine rekord oli 58 korda minutis ja rekordiomanikud olid 11-aastane Jaapani hagijas Purin ning tema omanik Makoto Kumagai, kirjutab Telegraph.

Rachael Grylls rääkis, et ta treenib Jessicaga iga päev umbes 15 minutit. Lisaks hüppenööriga hüppamisele oskab Jessica ka näiteks rulaga sõita.

Grylls ja Jessica käivad regulaarselt üritustel esinemas ning trikke tegemas. «Jessical on väiksest saadik olnud jalad nagu vedrud,» rääkis Grylls. «Nooremana suutis ta üle üsna kõrge aia hüpata ja hüppamine on talle alati meeldinud.»

Kui nad parajasti esinemas ei käi, siis on Jessica omaniku sõnul tavaline sülekoer, keda koheldakse kodus kui tõelist printsessi. Uue rekordi sünni puhul lubas Grylls Jessicat premeerida kallistuste ja vorstiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles