Mehed päästsid pardipojad raudteerööbastelt hetk enne rongi tulekut

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caters News Agency/Scanpix

James Fox ja Ryan Milligan tegid Uus-Meremaal raudteerööbastel parandustöid, kui kohtusid väikeste ja õige armsate tegelastega.

«Teatud kellaaegadel pidime asjad kokku koguma ja rööbastest eemale minema, et rong saaks läbi sõita,» rääkis Fox. Ükskord, kui nad olid just asjad kokku pannud ja valmistusid rööbastest eemalduma, kuulsid nad pisikeste pardipoegade häält. Lähemal uurimisel selgus, et rööbaste vahel oli tõesti paar pardipoega lõksus, ent rong oli juba üsna lähedal, kirjutab The Dodo.

Pardipojakesed üritasid rööbastest kuidagi üle saada, ent need olid partide jaoks liiga kõrged. Mehed teadsid, et ilma abita ei pruugi pardikestest midagi alles jääda, seega nad üritasid pardipoegi aidata.

Caters News Agency/Scanpix
Caters News Agency/Scanpix Foto: /Caters News Agency

«Rong oli umbes viie minuti kaugusel. Kuna pardikesed jooksid meie eest ära ja me ei saanud neid kätte võtta, pidime neid natuke juhatama, et nad saaksid ise rööbastest üle. See võttis paar minutit aega,» meenutas Fox.

Kuigi pardipojad jooksid paanikas edasi-tagasi, õnnestus meestel lõpuks nad rööbaste juurest eemale juhatada. Kui kõik kuus pardikest olid päästetud, kiirustasid nad eemal asuva karjamaa poole, kus ema neid juba ootas. «Me kuulsime, kuidas ta närviliselt eemal häälitses,» sõnas Fox ja lisas, et õnneks sai ema oma pojakesed kenasti kätte. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles