Naine süüdistab lennujaama oma kassi kadumises

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kass Itchy reisis omanikuga Manchesterist Barcelonasse, kuid kahjuks läks transpordipuuri uks mahalaadimise ajal katki ja kass pani puurist plehku. Omanik Andrea Barragán väidab, et teda ei teavitatud juhtunust kohe.

Andrea Barragán elas neli aastat Suurbritannias ja otsustas lõpuks kolida tagasi oma kodumaale Hispaaniasse. Tema triibuline kiisu olevat transpordipuurist põgenenud pärast seda, kui puur konveierilindilt maha kukkus ja puuri uks katki läks, kirjutab Local.

Barragáni sõnul ei antud talle kohe juhtunust teada. Kui naine lõpuks kuulis, et tema kass on kadunud ja ta küsis, kas tohib kassi lennujaama territooriumilt otsida, anti talle eitav vastus. Lennujaama töötaja sõnul pole kõrvalistel isikutel lubatud lennujaama territooriumil niisama ringi kõndida.

Barragán ütles, et lennujaamast aeti talle ebamäärast juttu ja lennufirma ega lennujaamas pagasi eest vastutav osakond ei tahtnud vastutust võtta. «Kaotsi läinud kohver saab ka rohkem tähelepanu,» kurjustas naine.

Naisele teatati, et eraldi otsingumeeskonda ei hakata kohale kutsuma ja tuleb lihtsalt loota, et keegi märkab kassi. Barragán jagas oma lugu sotsiaalmeedias ja kutsub lennujaama juhtunu eest vastutust võtma. Tema koostatud selleteemaline petitsioon on kogunud 13 000 allkirja.

Tänu avalikkuse survele, lubati lennujaama alale vabatahtlikud otsijad, kes on hakanud territooriumit läbi kammima. Omanik käib ise samuti lennujaamas Itchyt otsimas ja teda saadab alati turvamees, kes tema tegevusel silma peal hoiab. Lennujaam pole veel andnud luba selleks, et kuskile kassi tabamiseks lõks üles panna. 

Mõni lennujaama töötaja on endi sõnul kassi eemalt näinud, kuid teda pole veel õnnestunud kätte saada. «Ma olen lootusrikas,» ütles Andrea Barragán. «Kodus ta tuleb alati kutsumise peale kohale. Ta on seal kindlasti hirmul ja ma pean otsinguid jätkama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles