Video: naine leidis koduaiast kahepealise eluka (1)

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caters News Agency/Scanpix

Internetis levib video veidrast madu meenutavast elukast, kel on kaks pead. Eluka leidis oma Hispaania koduaiast 46-aastane Luján Eroles, kes oli leiust üksjagu šokeeritud.

Erolese sõnul oli elukas umbes 10 sentimeetri pikkune ja sel oli soomuseline nahk nagu madudel. Naine ütles, et elukas tegi talle filmimise ajal lausa silma, kirjutab The Sun.

Eroles rääkis, et ta pole kunagi varem midagi sellist näinud. Elukas meenutas madu ja naise sõnul olid tema silmad väga veidrad. «Me arvasime, et see on mingi mutant, mistõttu me filmisime seda elukat ja panime video internetti, et teistelt nõu küsida,» ütles Eroles.

Selgus, et tegemist on röövikuga, kes ühel päeval peaks muutuma ilusaks liblikaks. Välimus on tal selline sellepärast, et end kiskjate eest kaitsta. Erolese sõnul käis röövik tõenäoliselt tema aias viinamarjavääte söömas. Selliseid röövikuid on leitud ka Suurbritanniast ja Iirimaalt, kuid tavaliselt on nende vastsed palju väiksemad.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles