Piltuudis: politsei leidis nutika viisi külmetava küüliku soojendamiseks

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Saksa politsei leidis kolmapäeva varahommikul autoteelt küüliku, kes paistis olevat külmunud ja üsna häiritud sellest, et oli autode vahele jõudnud. Kuigi polnud selge, kuidas väike tegelane sinna sattus, otsustas politsei ta endaga kaasa võtta.

Politsei võttis ühendust loomakaitsega, et uurida, kas nemad saaksid küüliku ajutiselt enda juurde võtta. Kuna tegemist oli varahommikuga ja küülikul oli silmanähtavalt külm, pidid politseinikud leidma mooduse väikese looma soojendamiseks. Nad otsustasid küüliku autokapotile panna, et mootor teda veidi soojendaks, kirjutab The Dodo.

Foto politseiauto kapotil pikutavast küülikust hakkas sotsiaalmeedias levima ja neljapäeva hommikul ilmus välja küüliku murelik omanik. Selgus, et küülik oli ise kaevanud tunneli, et oma aedikust plehku pista ja sellest tema seiklused alguse saidki. 

Tänu tähelepanelikele politseinikele on küülik nüüd tagasi kodus ning politsei sai tänutäheks pehme mänguküüliku ja korvitäie komme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles