Päevakäpp: südametemurdja Villi ootab uut omanikku

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Villi.
Villi. Foto: Kasside Turvakodu

Villi on armas kassipoiss, kelle senine käpakäik on olnud õnnetu. Villil oli juba oma kodu, kuid ühel päeval otsustas kodu Villist loobuda. Villi ei mõistnud, mida ta oli teinud valesti ning ilmselt ei ole ta siiani mõistnud, miks teda enam ei tahetud. 

Turvakodus on selgelt näha, et kui Villi oleks inimene, siis ta oleks umbes kolmeaastane uudishimulik ja krutskeid täis poisike. Turvakodus toimetusi tehes avastavad vabatahtlikud sageli, et järsku on nende selja taha ilmunud pisike Villi, kellel krutskite tuluke silmis vilgub. Tema pilgus on niivõrd palju hellust, et kõik südamed sulavad nagu jäätised suvise kuuma käes.

Villi on üks turvakodu hoolealustest, kes seinal olevat Kassi Rally ratast kasutab. Seal võib Villi veeta kümneid ja kümneid minuteid. Võib-olla loodab Villi, et mida kiiremini ja kauem ta kõnnib, seda rutem tuleb temani tema uus ja hea päriskodu? Siiani pole aga kahjuks tema pere veel talle turvakodus vastu «jalutanud»…

Kui vahva Villi sulatas su südame, siis kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles